Irlandczyk

The Irishman
Image Irlandczyk

„Irlandczyk” to osadzona w powojennej Ameryce epicka opowieść widziana oczami weterana II wojny światowej Franka Sheerana, oszusta i płatnego mordercy pracującego dla najbardziej osławionych przestępców XX wieku. Rozgrywająca się na przestrzeni kilkudziesięciu lat saga poświęcona jest jednej z największych zagadek kryminalnych w historii Stanów Zjednoczonych – tajemniczemu zaginięciu legendarnego przywódcy związków zawodowych Jimmy’ego Hoffa. Widzowie wezmą udział w brutalnej podróży, podczas której zostaną przed nimi odsłonięte kulisy funkcjonowania przestępczego półświatka, wewnętrznych walk o wpływy oraz kryminalnych powiązań ze światem polityki.

SzmiraSłabyŚredniBardzo dobryArcydzieło! (12 głosów, średnia: 4,50 z 5)

3h 29m 2019 8 584 wyświetleń

Obsada

• Anonim - 29 Luty, 2020

Dobry obsada rewelacja

• Demi. - 30 Grudzień, 2019

Kawałek ciekawie przedstawionej historii wraz z dobrą obsadą aktorską.

• Anonim - 21 Grudzień, 2019

Wspaniały film – czterdzieści lat życia członków rodzin mafijnych .Właściwie prawie całe życie i wstrząsająca starość i … koniec.
      Wspaniała obsada .

• Anonim - 08 Grudzień, 2019

ок

• DEMON - 07 Grudzień, 2019